Massatge Fussio / Delicies d´Orient

m,assatge fusioAmb el massatge Delícies d’Orient d’Espai de Llum trobaràs l’equilibri i benestar fruit de la unió del terapèutic massatge japonès amb la relaxant aplicació dels olis ajurvèdics de la India.

La seva naturalesa calmada i rítmica, juntament amb la respiració conscient, actua regularitzant el sistema nerviós.

Relaxa i oxigena la musculatura, estimulant la circulació de la sang i la segregació d’endorfines, a l’hora que estimula el moviment fluid de l’energia vital pel cos, potenciant el sistema immunològic.

Es especialment eficaç en el tractament d’alteracions del sistema nerviós (estrès, ansietat, depressió, insomni, irritabilitat) així com en el tractament de d’alteracions de tipus físic ( problemes d’esquena, cervicals, lumbàlgia, ciàtica, contractures musculars, dolors en general, recuperació funcional d’articulacions, estrenyiment, dolor menstrual, etc ).

Un moment per tu , per relaxar-te i desfruitar del caliu de l’espai i els beneficis d’equilibrar el teu cos, calmar la teva ment i expandir la teva consciencia.

Rebre el massatge Delícies d’Orient , a banda de ser molt beneficiós per la salut, es converteix en un veritable plaer per l’harmonitzant fusió del massatge Shiatsu japonès amb el relaxament i dolçor dels olis calents de la India.