Massatge Japones / Shiatsu

massatge japonesMassatge Japonés / Shiatsu

El Shiatsu és un tractament manual d’origen japonès, inspirat en la Medicina Tradicional Xinesa que es realitza mitjançant pressió amb els dits i les mans en determinats punts del cos.

Actua de manera preventiva i correctiva , mantenint i millorant la salut i activant la capacitat d’autorecuperació.

El Shiatsu, com a tractament de la Medicina Natural, tracta l’esser de manera integral, estimulant el re-equilibri natural d’un cos-ment en harmonia.

El Shiatsu és especialment eficaç en el tractament d’alteracions del sistema nerviós (estrès, ansietat, depressió, insomni, irritabilitat, etc) així com en el tractament de d’alteracions de tipus físic o estructural ( problemes d’esquena, cervicals, lumbàlgia, ciàtica, contractures musculars, dolors en general, recuperació funcional d’articulacions, estrenyiment, dolor menstrual, etc ).

La seva naturalesa calmada i rítmica, juntament amb la respiració conscient, actua regularitzant el sistema nerviós. Relaxa i oxigena la musculatura, estimulant la circulació de la sang i la .segregació d’endorfines, a l’hora que estimula el moviment fluid de l’energia vital per la xarxa de meridians energètics del cos.