espai radioEspai Radio

Emoció i superació

Programa emès el 4 de maig de 2013 a Radio Premià de Mar, presentat i dirigit per Oriol Lugo (Psicòleg i Coach) , amb la col·laboració i entrevista personal a Josep Manel Martí en qualitat de terapeuta i director del Centre Espai de Llum.

Emoció i superació es un programa interactiu per a persones que busquen ser felices i s’esforcen dia a dia. Perquè no hi ha res més important que una bona salut mental i emocional. Parlem de com gestionar les nostres emocions, de com desenvolupar les nostres habilitats i de com superar i aconseguir tot allò que ens proposem a la vida.

________________________________________________________

Programa Emoció i Superació (Radio Premià de Mar) , emes el 4 de Maig de 2013, sobre les teràpies naturals

_________________________________________________________

Despertar

Programa emès el 4 d’abril de 2011 a Radio Kanal Barcelona, presentat i dirigit per Jesanie Chávez, sobre l’equilibri dels espais a través del Feng Shui, amb la presencia i col·laboració de Rosa Rius (Presidenta de l’ Associació de Consultors de Feng Shui de Parla Hispana) i de Josep Manel Martí (Consultor professional de Feng Shui i responsable del Centre Espai de Llum).

Programa Despertar (Radio Kanal Barcelona) emès el 4 d’abril de 2011, sobre l’equilibri dels espais amb Feng Shui.

(espai reservat per la grabació)

Programa Despertar (Radio Kanal Barcelona) emès el 20 d’abril de 2011, sobre l’equilibri energètic del cos , la ment i les emocions.
(espai reservat per la grabació)

La Veu del Cor

Programa emès el 24 d’octubre de 2009 a Radio Premià de Mar, presentat i dirigit per Jordi Morella (terapeuta i mestre de Reiki), sobre espiritualitat i despertar de la consciència, amb la col·laboració i entrevista a Josep Manel Martí (terapeuta i director del Centre Espai de Llum).

Programa La Veu del Cor ( Radio Premià de Mar) emès el 24 d’octubre de 2009, sobre els massatges i la consciència.

(espai reservat per les grabacions)