kundalini ISaviesa que ha estat utilitzada durant segles per extraure de l’interior de la persona l’habilitat per entendre qui és i de què és capaç.

Aquest és un ioga orgànic, no estructural, energètic i espiritual, el qual aporta una forma de desaprendre l’après i corregir antics patrons, amb alegria i obertura del cor.

A través de la tecnologia Kundalini, podrem desbloquejar l’energia dels chakres inferiors i elevar-la a través de sushmana (nervi central de la columna), per portar la sabiduria als chakres superiors, estimulant la glàndula pituitaria i pineal, on resideix l’ànima.

Practicant aquest tipus de ioga aconseguiràs molts beneficis pel dia a dia, com concentració, coordinació, memòria, capacitat per fer diferents tasques, clarividència, productivitat, força,energia i creativitat,

El Kundalini Ioga està adreçat  a tothom; desperta la consciència per tal de treure el potencial lliure i il·limitat de l’ésser humà a través de kriyes, mantres, pranayames, mudres i comunicacions celestials.

Anima’t a provar una nova experiència, el teu cos i la teva ment t’ho agrairan. Atreveix-te a regalar-te un temps per a tu.