Amb el Massatge DELICIES D’ORIENT  gaudeix de l’ harmonitzant  fusió  del  massatge shiatsu japonès amb el relaxament  i doEspai de Llum Masnou massatge delicies orientlçor dels olis calents de la India.

Tant el Massatge Japonès SHIATSU com el Massatge DELICIES D’ORIENT relaxen i oxigenen la musculatura, milloren la circulació de la sang i la segregació d’endorfines, a l’hora que estimulen el moviment fluid de l’energia vital  pel cos, potenciant el sistema immunològic.

Son especialment eficaços en el tractament d’alteracions del sistema nerviós (estrès, ansietat, depressió, insomni, irritabilitat) així com en el tractament de d’alteracions de tipus físic (problemes d’esquena, cervicals, lumbàlgia, ciàtica, contractures musculars, dolors en general, recuperació funcional d’articulacions,  estrenyiment, dolor menstrual, etc ).

Rebre aquests  massatges, a banda de ser una teràpia molt beneficiosa per la salut, és un veritable plaer. Un moment per tu , per relaxar-te  i gaudir dels beneficis d’equilibrar el teu cos, calmar la teva ment i expandir la teva consciencia.

És un dels millors regals que et pot fer a tu mateix o que pots oferir als teus familiars i amics.

Adquireix els vals de regal trucant al 935557549 o 699769513