yoga-integralLa pràctica personal al llarg del temps de diferents sistemes i tècniques de consciencia corporal a evolucionat cap a la fusió i integració dels exercicis i pràctiques més efectives , derivant en un mètode amb caràcter propi al que anomenem Ioga Integral.

El taller és de periodicitat setmanal i qualsevol persona es pot integrar en tot moment ja que no es requereix coneixements ni experiència prèvia en la seva pràctica. Els exercicis s’adapten a les característiques i necessitats dels participants, sense dinàmiques rutinàries ni repetitives.

Aquesta pràctica comporta l’execució d’estiraments, el manteniment de postures estàtiques o dinàmiques que ens permeten escoltar el nostre cos , la pràctica de una respiració complerta , de la relaxació i la meditació.

Aprenem a respirar de manera adequada i amb la combinació i selecció d’exercicis psicofísics de diferents sistemes (Streching, ioga, chi qung, moviment espontani, pilates, auto-massatge, meditació, etc.), recuperem l’equilibri del nostre cos i les nostres emocions, relaxem la ment i retrobem el nostre estat natural de benestar , expandint la consciència.

Pràctiques setmanals tots els dimarts de 19h a 20:15h