keikiReiki és un sistema de sanació i autosanació natural d’origen oriental en que les persones actuen com a fil conductor per transmetre l’Energia Universal que ens envolta i nodreix, mitjançant l’aplicació de les mans sobre el cos, en diferents posicions.

El nostre Ser està conformat per diferents capes o cossos que es diferencien en funció de la seva freqüència de vibració (cos físic, cos eteri, cos emocional, cos mental, cos austral…).

Reiki, que significa “Energia Universal de vida”, actua a través de la capacitat que te l’energia de transmetre’s de manera intel·ligent, per arribar-hi allà on es necessària (des de la part mes tangible a la més sotil del nostre ser), harmonitzant així els diferents xacres o boques d’energia del cos i actuant directament sobre la causa del desequilibri.

Reiki tracta el cos de forma integral, eliminant antics patrons d’estancament que son origen de malestar o malaltia física, psíquica o emocional. Així doncs, entre d’altres disfuncions, és adequat pel tractament del dolor en general, per la recuperació funcional d’articulacions, per l’estrès, l’ansietat, per potenciar el sistema immunològic, per regularitzar el sistema nerviós, etc.

Reiki és patrimoni de tots i tothom pot potencialment aplicar-se Reiki o aplicar-ho a altres persones, a animals, a plantes , o inclús als aliments i a l’aigua, per millorar les seves propietats.

Reiki és prendre consciencia de Unitat, és creixement, és respecte per la vida i el planeta, és capacitat de rebre a través de donar.

Reiki és Amor Universal… és , en definitiva, la nostra pròpia essència.

Espai de Llum ofereix formació i iniciacions de Reiki nivell I , II i III .